Wdrażamy kompletne systemy sprzedaży dla sklepów spożywczych i gastronomii, a także systemy handlowo-magazynowe dla sprzedaży detalicznej i hurtowej. Cechą charakterystyczną naszych rozwiązań jest ergonomia i niezawodność w każdych warunkach.
Od ponad 20 lat jesteśmy stałym i zaufanym dostawcą rozwiązań dla średnich i dużych firm oraz instytucji państwowych w zakresie techniki biurowej. Wdrażamy nowoczesne systemy biurowe tj. cyfrowe kserokopiarki i faksy, telefony systemowe i centralki telefoniczne.
Opieka informatyczna firm. Komputery nowe i poleasingowe renomowanych firm DELL, HP, IBM. Tworzymy sieci komputerowe dla firm i domu.
Naprawa i konserwacja kserokopiarek, drukarek laserowych i faksów. Konserwacja i modernizacja systemów teleinformatycznych i biurowych.

Kserokopiarki,Kasy fiskalne Katalog produktów
Materiały eksploatacyjne

Zlatkoipex newsletter Newsletter
Jeśli na bieżąco chcesz być informowa-
na/y o nowościach, promocjach itp. wpisz swój adres e-mail.
Twój e-mail:

 

Polecamy Kserokopiarki
Dane osobowe:

W czasie korzystania ze strony www.zlatkoimpex.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych. W serwisie wprowadzono podział na:

Dane wymagane

Muszą zostać podane. Ich brak zablokuje realizację czynności, której te dane dotyczą. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych - są one niezbędne do zrealizowania transakcji.

Dane dodatkowe

których podanie nie jest konieczne, pozwolą na budowanie naszych relacji z Państwem oraz pomogą w szybszym kontakcie z Wami. Wszystkim, którzy zechcą uczestniczyć w tym procesie i poświęcą chwilę czasu na ich podanie serdecznie dziękujemy.

Cookies

Sklep internetowy www.zlatkoimpex.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Szanujemy Twoją prywatność

Dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204)

 




góra ^

Formularz Zlatkoimpex Formularz kontaktowy
Wyślij pytanie bezpośrednio ze strony »

 

Zlatkoimpex Kontakty Kontakty
Zlatkoimpex Sp. z o.o.
ul. Szeptyckiego 10
44-240 Żory
woj. Śląskie
tel./fax: 032 43 45 686
tel./fax: 032 43 52 233
sprzedaż: info@zlatkoimpex.pl
internet: www.zlatkoimpex.pl

 

Zlatkoimpex Partnerzy Partnerzy
kliknij aby przejść do systemu partnerskiego